Τηλ. 22410 70710

Συστημα RAUTHERM SPEED Με Αυτοκολλητο από την REHAU

Το νέο σύστημα RAUTHERM SPEED Velcro χαρακτηρίζεται από τη δυνατότητα μιας εξαιρετικά γρήγορης τοποθέτησης με εξοικονόμηση χρόνου. Επιτυγχάνεται έως και 30% γρηγορότερη τοποθέτηση έναντι των συμβατικών συστημάτων. Η συναρμολόγηση μπορεί να πραγματοποιηθεί από έναν άνθρωπο, χωρίς τη χρήση εργαλείων. Χάρη στη στερέωση Velcro είναι εφικτή η ευέλικτη επιλογή τοποθέτησης σωλήνα, καθώς και η απλή τοποθέτηση του. Επιπλέον, το νέο σύστημα ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις ηχομόνωσης, δεδομένου ότι το φράγμα υγρασίας, δε μπορεί να διεισδύσει στη μόνωση.

Σημαντικό συστατικό μέρος τους συστήματος αποτελούν οι νέοι σωλήνες RAUTHERM SPEED PE-Xa, οι οποίοι έχουν βελτιστοποιηθεί για χρήση σε θέρμανση / ψύξη επιφανειών. Η νέα στρωματική δομή καθιστά εφικτά τη δυνατότητα ευλυγισίας του σωλήνα έως και 30% περισσότερο, έναντι των συμβατικών σωλήνων θέρμανσης επιφανειών με αποτέλεσμα τον ταχύτερο χρόνο τοποθέτησης.

Η νέα πλάκα RAUTHERM SPEED plus είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση. Εάν υπάρχει ήδη τοποθετημένη μόνωση, η νέα πλάκα συγκόλλησης αποτελεί την ιδανική λύση για το έργο κατασκευής σας.

Το σύστημα RAUTHERM SPEED αποτελεί το πρώτο σύστημα τοποθέτησης με αυτοκόλλητο, στο οποίο το στρώμα συγκόλλησης και η μονωτική πλάκα διατίθενται ξεχωριστά. Κατ’ αυτόν τον τρόπο έχετε όφελος από το μειωμένο χώρο μεταφοράς και αποθήκευσης, λόγω του πάχους των 3mm της πλάκας. Άμεσα ξετυλίγετε μόνο την πλάκα στο ήδη τοποθετημένο υλικό μόνωσης και από επάνω τοποθετείτε το σωλήνα θέρμανσης επιφανειών – έτοιμο, χωρίς εργαλεία.

 

 

Πλεονεκτήματα του συστήματος RAUTHERM SPEED με αυτοκόλλητο:

  • έως και κατά 30% γρηγορότερη τοποθέτηση έναντι των συμβατικών συστημάτων, χάρη στο 1-Mann-System
  • Σωλήνες RAUTHERM SPEED K : έως και 30% μεγαλύτερη ευελιξία έναντι των συμβατικών σωλήνων θέρμανσης επιφανειών, χάρη στη νέα στρωματική δομή.
  • Η έως και κατά 6% μεγαλύτερη κολλητική επιφάνεια επιτρέπει μια ακριβή τοποθέτηση και ταυτόχρονα καλύτερο κράτημα σωλήνα.
  • Καμία διάτρηση του στρώματος μόνωσης
  • Απλή εγκατάσταση με εξοικονόμηση χρόνου εργασίας

 

Πρόσθετα πλεονεκτήματα της πλάκας 3mm RAUTHERM SPEED plus:

  • 90% λιγότερος όγκος: Πλεονέκτημα μεταφοράς και χώρου αποθήκευσης
  • Κατάλληλη για διαφορετικούς τύπους μονώσεων και δαπέδων
  • Καμία επιπλέον κόλληση της πλάκας
  • Εύκολη επεξεργασία των εναπομείναντων ποσοτήτων

 

Η Rodos Air με πολυετή εμπειρία σε ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης και ως πιστοποιημένος συνεργάτης της Rehau μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη σε συστήματα θέρμανσης με εγγυημένα αποτελέσματα. Ενημερωθείτε από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρείας μας για τις πλέον σύγχρονες λύσεις σε συστήματα θέρμανσης , βελτιώνοντας τις συνθήκες του χώρου σας, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα μεγάλα ποσοστά εξοικονόμησης πρωτογενούς ενέργειας.

 

Τεχνικές Πληροφορίες (PDF)