Τηλ. 22410 70710

Η Carrier παρουσιάζει τη νέα πλατφόρμα διαχείρισης ενέργειας ECOREPORTS

Οι ιδιοκτήτες κτιρίων, οι υπεύθυνοι λειτουργίας και διαχείρισης ενέργειας μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν την ισχύ των δεδομένων από το σύστημα αυτοματισμού κτιρίων i-Vu® για να συμβάλλουν στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης σε όλα τα κτίρια. Το νέο πακέτο διαχείρισης ενέργειας EcoReports™ επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους φορείς να απεικονίζουν τα δεδομένα κτιρίων , να τα αναλύσουν και να καταφέρουν να εξοικονομήσουν ενέργεια. Η Carrier, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης υψηλής τεχνολογίας, αποτελεί μέρος της παγκόσμιας αγοράς των κορυφαίων προμηθευτών σε πρωτοποριακές τεχνολογίες HVAC, ψύξης, πυρκαγιάς, ασφάλειας και αυτοματισμού κτιρίων.

Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί σε τελευταίας γενιάς cloud-servers , SaaS (Software-as-a-service), το νέο πακέτο EcoReports ενσωματώνεται απρόσκοπτα και με ασφάλεια στο σύστημα αυτοματισμού κτιρίων Carrier® i-Vu. Μόλις συνδεθεί, το πακέτο EcoReports παρέχει στους χειριστές ισχυρά εργαλεία οπτικοποίησης που τους βοηθούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένες αναφορές και πίνακες ελέγχου χρησιμοποιώντας τα δεδομένα από το σύστημα i-Vu, τα υπομετρητικά συστήματα και τα τιμολόγια λογαριασμών κοινής ωφέλειας. Αυτές οι απεικονίσεις διευκολύνουν τους χειριστές να ανιχνεύουν ανωμαλίες και να εντοπίζουν τις αδυναμίες των συστημάτων, ενώ παράλληλα τους βοηθούν να αυξήσουν την άνεση, την παραγωγικότητα των χρηστών και των ενοίκων.

Το νέο πακέτο διαχείρισης ενέργειας EcoReports διατίθεται προς πώληση μέσω των γραφείων πωλήσεων της Carrier παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πακέτο λογισμικού EcoReports, επισκεφθείτε τη διεύθυνση carrier.com.

Το νέο πακέτο διαχείρισης ενέργειας του Carrier EcoReports βοηθά τους χρήστες σε:

  • Οπτικοποίηση των δεδομένων των κτιρίων , με τη χρήση διαγραμμάτων , αναφορών και του πίνακα ελέγχου
  • Ανάλυση και εξομάλυνση της κατανάλωησης ενέργειας στα κτίρια.
  • Προσδιορισμός θεμάτων απόδοσης με στόχο τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας των κτιρίων.
  • Βελτίωση της άνεσης και της παραγωγικότητας των χρηστών και των ενοίκων

 

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση της carrier