Τηλ. 22410 70710

Zeus Hotels Cosmopolitan

Στη ξενοδοχειακή μονάδα Cosmopolitan η Rodos Air σχεδίασε, προμήθεσε και εγκατέστησε σύγχρονο μηχανολογικό ψυκτικό εξοπλισμό για τους ψυχόμενους χώρους της ξενοδοχειακής μονάδας.

Στοιχεία Έργου

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά

Συμπυκνωτική Μονάδα Quietor της Carrier

Για την συντήρηση και κατάψυξη των θαλάμων επιλέχθηκε η χρήση των συμπυκνωτικών μονάδων Quietor της Carrier η οποία έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο με βάνες ταχείας σύνδεσης (A/C type), με αθόρυβη λειτουργία (42dB min speed / 46dB max speed), με ενσωματωμένο πίνακα λειτουργίας, fan speed control, 2 συμπιεστές Scroll Copeland παραλληλισμένους για καλύτερο Capacity της λειτουργίας.

photo-pfi-bd-quietor-evolution-4140

Αεροψυκτήρας Alfa Laval

alfa-laval

Οι αεροψυκτήρες των θαλάμων είναι της Alfa Laval είναι όλοι μεταλλικοί, με ηλεκτρικές αντιστάσεις στο στοιχείο και την λεκάνη του νερού και έρχονται συσκευασμένοι σε ξυλοκιβώτια. Τα μοντέλα είναι επιλεγμένα με 5,5mm fin spacing για την συντήρηση και 7,00mm fin spacing για την κατάψυξη.

Ο αεροψυκτήρας του προθαλάμου της Alfa Laval είναι πλαστικός , χωρίς ηλεκτρικές αντιστάσεις στο στοιχείο και την λεκάνη νερού και έρχεται συσκευασμένος σε ξυλοκιβώτιο.
Τα μοντέλο είναι επιλεγμένο με 3,5mm fin spacing.

Οι ηλεκτρονικοί πίνακες παρακολούθησης και ελέγχου των θαλάμων είναι εισαγωγής, ειδικής κατασκευής για τα καταστήματα της Totaline Carrier από το εργοστάσιο Pego Ιταλίας .

Για τη μόνωση των ψυκτικών θαλάμων χρησιμοποιήθηκαν θερμομονωτικά πετάσματα πολυουρεθάνης πάχους 10cm. Τα θερμομονωτικά πετάσματα Cooltherm CPU είναι σύνθετα αυτοφερόμενα δομικά στοιχεία, ειδικά σχεδιασμένα, για την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων και χώρων με ειδικές απαιτήσεις θερμομόνωσης και υγρομόνωσης με ελεγχόμενες ειδικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας περιβάλλοντος. Αποτελούνται από δύο τελείως λεία και επίπεδα ελάσματα και ενδιάμεση μόνωση από σκληρή διογκωμένη αυτοσβυνόμενη πολυουρεθάνη. Τα τυποποιημένα ελασματόφυλλα των πετασμάτων σε αρσενικό-θηλυκό είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να κουμπώνουν μεταξύ τους κατά την ένωση στην οποία υπάρχει ειδικό στεγανωτικό παρέμβυσμα πολυβινυλίου, προσδίδει στα πετάσματα πλήρη στεγανότητα και αυξημένη θερμομόνωση, χωρίς την ανάγκη προστασίας της ένωσης με πρόσθετα στεγανωτικά υλικά.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι κατάλληλα και σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις για τις απαιτήσεις του HACCP.

Ο εξοπλισμός είναι κατασκευασμένος βάση C.E standards.

Φωτογραφίες Ψυκτικών Θαλάμων