Τηλ. 22410 70710

Princess Andriana Resort & Spa

Σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων στην περιοχή Κιοτάρι της Ρόδου. Τα κριτήρια επιλογής του εξοπλισμού ήταν η βέλτιση ενεργειακή διαχείριση και μειωμένη κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας τα οποία επιτέυχθησαν με τον εξοπλισμό των οίκων Carrier, Toshiba και Grundfos.

Ο ΗλεκτροΜηχανολογικός εξοπλισμός είναι υπερσύγχρονος και υψηλών προδιαγραφών χωρίς την κατανάλωση πετρελαίου.

Το Princess Andriana Resort and Spa απέχει 15χλμ. από τη Λίνδο και 54χλμ. από την πόλη της Ρόδου.

Στοιχεία Έργου

2015

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά

  • Κλιματισμός Ενεργειακής κλάσης Α
  • Παραγωγή Ζεστών Νερών Χρήσης χωρίς πετρέλαιο με χρήση αντλίας θερμότητας και ηλιακού πεδίου
  • Αντλητικά συστήματα Grundfos

Σύστημα παραγωγής ΖΝΧ

Η παραγωγή των ζεστών νερών χρήσης γίνεται από αντλίες θερμότητας υψηλής ενεργειακής απόδοσης 61AF του οίκου Carrier για τα κτίρια των πελατών ενώ για το κεντρικό κτίριο υπάρχουν εγκατεστημένοι και ηλιακοί συλλέκετες. Η κατανάλωση πετρελαίου για την παραγωγή ΖΝΧ είναι μηδενική.

Σύστημα αποθήκευσης ΖΝΧ

Η Rodos Air ανέλαβε την προμήθεια του εξοπλισμού για την παραγωγή και αποθήκευση ζεστών νερών χρήσης του ξενοδοχείου.

Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε είναι κατασκευασμένος απο κορυφαίους οίκους όπως η Ahi-Carrier, η Grundfos, η Sicc, και η ORAN.

Συστήματα εποπτείας και ελέγχου ψυκτικών θαλάμων

Η λειτουργία και η απόδοση των ψυκτικών θαλάμων της ξενοδοχειακής μονάδας παρακολουθείται από τα σύγχρονα συστήματα της Dixell . Μετά τον απαραίτητο προγραμματισμό δίνεται ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο μέσω υπολογιστή ή samrtphone για τις συνθήκες που υπάρχουν σε κάθε θάλαμο αλλά και για τυχόν βλάβες ή απόκλιση από τα επιθυμητά όρια θερμοκρασίας ή υγρασίας.

Σύστημα κεντρικού κλιματισμού

Ο κεντρικός κλιματισμός των κοινόχρηστων χώρων γίνεται από ψύκτη νερού του οίκου Carrier ενώ ο κλιματισμός σε όλα τα κτίρια δωματίων γίνεται με το σύστημα VRF SMMSi της Toshiba. Συνολικά έχουν εγκατασταθεί 25 εξωτερικές μονάδες οι οποίες συνδέθηκαν σε 10 συστοιχίες των 2 ή 3 μηχανημάτων συνολικής ψυκτικής ισχύος 900kW . Ο κλιματισμός της ξενοδοχειακής μονάδας αξιολογείται σε σύστημα ενεργειακής κλάσης Α.