Τηλ. 22410 70710

Ialyssos Bay Hotel

Το 2008 η Rodos Air εγκατέστησε στο ξενοδοχείο Ialyssos Bay Hotel νέους αερόψυκτους ψύκτες 3OXA της Carrier.

Ο πρώτος ψύκτης νερού παγκοσμίως Ά Ενεργειακής Κλάσης με 100% ανάκτηση θερμότητας για την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης.

Το ίδιο έτος κατασκευάστηκαν 15 νέοι ψυκτικοί θάλαμοι προδιαγραφών HACCP στην κουζίνα και τις αποθήκες της ξενοδοχειακής μονάδας.

 

Στοιχεία Έργου

2008

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά

  • Παραγωγή ΖΝΧ από αερόψυκτους ψύκτες 30XA Carrier με τεχνολογία ανάκτησης θερμότητας
  • Εγκαταστάσεις επαγγελματικής ψύξης (15 ψυκτικοί θάλαμοι) με μονάδα multi της Carrier
  • Ψυκτικοί θάλαμοι αυστηρών προδιαγραφών HACCP

Εγκαταστάσεις Επαγγελματικής Ψύξης

Για την συντήρηση και κατάψυξη των θαλάμων έγινε χρήση των συμπυκνωτικών μονάδων Quietor της Carrier η οποία έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο με βάνες ταχείας σύνδεσης (A/Ctype), με αθόρυβη λειτουργία (42dBminspeed / 46dBmaxspeed), με ενσωματωμένο πίνακα λειτουργίας, fanspeedcontrol, 2 συμπιεστές ScrollCopeland παραλληλισμένους για καλύτερο Capacity της λειτουργίας.

Οι αεροψυκτήρες των θαλάμων είναι της Alfa Laval είναι όλοι μεταλλικοί, με ηλεκτρικές αντιστάσεις στο στοιχείο και την λεκάνη του νερού και έρχονται συσκευασμένοι σε ξυλοκιβώτια. Τα μοντέλα είναι επιλεγμένα με 5,5mm fin spacing για την συντήρηση και 7,00mm fin spacing για την κατάψυξη.

Για τη μόνωση των ψυκτικών θαλάμων χρησιμοποιήθηκαν θερμομονωτικά πετάσματα πολυουρεθάνης πάχους 10cm. Τα θερμομονωτικά πετάσματα Cooltherm CPU είναι σύνθετα αυτοφερόμενα δομικά στοιχεία, ειδικά σχεδιασμένα, για την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων και χώρων με ειδικές απαιτήσεις θερμομόνωσης και υγρομόνωσης με ελεγχόμενες ειδικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας περιβάλλοντος.