Τηλ. 22410 70710

Blue Sky City Beach Hotel

Το ξενοδοχείο Blue Sky City Beach είναι ένα 4 αστέρων ξενοδοχείο που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της πόλης της Ρόδου, απέναντι από την πλατεία Ψαροπούλας, δίπλα ακριβώς στη θάλασσα.  Η Rodos Air ανέλαβε το 2010 την κατασκευή 8 ψυκτικών θαλάμων προδιαγραφών HACCP για την συντήρηση και κατάψυξη των προϊόντων του ξενοδοχείου Blue Sky στην πόλη της Ρόδου.

Στοιχεία Έργου

2010

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά

  • Σύγχρονες εγκαταστάσεις επαγγελματικής ψύξης με multi συμπυκνωτικές μονάδες Carrier
  • Εποπτεία και παρακολούθηση ψυκτικών θαλάμων με σύγχρονο εξοπλισμό Dixell
  • Προδιαγραφές υγιεινής HACCP
  • Κλιματισμός Ά ενεργειακής κλάσης με SMMi Toshiba

Εγκαταστάσεις Επαγγελματικής Ψύξης

Η Rodos Air το 2010 ανέλαβε την κατασκευή 8 ψυκτικών θαλάμων προδιαγραφών HACCP για την συντήρηση και κατάψυξη των προϊόντων του ξενοδοχείου Blue Sky στην πόλη της Ρόδου.

Ο εξοπλισμός που έχει εγκατασταθεί αποτελείται από συμπυκνωτικές μονάδες Quietor της Carrier οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο, με αθόρυβη λειτουργία (42dB min speed / 46dB max speed), με ενσωματωμένο πίνακα λειτουργίας, fan speed control, 2 συμπιεστές Scroll Copeland παραλληλισμένους για καλύτερο έλεγχο της λειτουργίας.

Συνολικά κατασκευάστηκαν 4 ψυκτικοί θάλαμοι συντήρησης, 3 κατάψυξης και ένας προθάλαμος. Εγκαταστάθηκαν αεροψυκτήρες της εταιρείας ALFA LAVAL, και συμπυκνωτικές μονάδες Multi CARRIER QUIETTOR. Ο εξοπλισμός εποπτείας και ελέγχου των συνθηκων λειτουργίας των θαλάμων είναι της εταιρείας Dixell. Για τη μόνωση των θαλάμων χρησιμοποιήθηκαν θερμομονωτικά πετάσματα πολυουρεθάνης πάχους 10cm.Τα θερμομονωτικά πετάσματα είναι σύνθετα αυτοφερόμενα δομικά στοιχεία, ειδικά σχεδιασμένα, για την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων και χώρων με ειδικές απαιτήσεις θερμομόνωσης και υγρομόνωσης με ελεγχόμενες ειδικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας περιβάλλοντος. Αποτελούνται από δύο τελείως λεία και επίπεδα ελάσματα και ενδιάμεση μόνωση από σκληρή διογκωμένη αυτοσβυνόμενη πολυουρεθάνη.

Κλιματισμός & Παραγωγή Ζεστών Νερών Χρήσης (ΖΝΧ)

Ο κλιματισμός του ξενοδοχείου αποτελείται από διαφορετικές τεχνολογίες ανάλογα με το είδος και τις ανάγκες των χώρων. Στο κτίριο υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα κεντρικού κλιματισμού με τερματικές μονάδες νερού οι οποίες τροφοδοτούνται από έναν αερόψυκτο ψύκτη του οίκου Carrier. Πρόσφατα εγκαταστάθηκε σύστημα VRF SMMSi της Toshiba καθώς και αυτόνομες μονάδες inverter τα οποία κλιματίζουν γραφεία διοίκησης.

Η παραγωγή των ΖΝΧ γίνεται με τεχνολογία ανάκτησης θερμότητας από μονάδα 30RW150 της Carrier.