Τηλ. 22410 70710

Κλιματισμός Κτιριακών Εγκαταστάσεων στη Νέα Μαρίνα Ρόδου

Η εταιρεία μας ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος κλιματισμού στις σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις της νέας μαρίνας Ρόδου.

Για τον κλιματισμό όλων των χώρων της νέας μαρίνας Ρόδου επιλέχθηκε η εγκατάσταση συστήματος SMMS-i της Toshiba.

Στοιχεία Έργου

2016

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά

Λίγα λόγια για το σύστημα

Το σύστημα SMMS-i της TOSHIBA χρησιμοποιεί εξωτερικές μονάδες που έχουν μέχρι και τρεις συμπιεστές inverters η κάθε μία.

Υιοθετώντας τους καινοτόμους υψηλής απόδοσης διπλούς περιστροφικούς συμπιεστές και τους προηγμένους διανυσματικού ελέγχου inverters, το SMMS-i επιτυγχάνει βαθμό απόδοσης COP~6,41 (σε μερικό φορτίο).

Νέοι DC twin rotary compressors (δίδυμοι περιστροφικού συμπιεστές)

Μία άλλη καινοτομία που εισάγει το SMMS-i της TOSHIBA είναι ο ευφυής έλεγχος της ροής του ψυκτικού σε κάθε τερματική ψυκτική μονάδα. Το σύστημα ελέγχει κάθε στιγμή τη ροή ψυκτικού σε κάθε εσωτερική μονάδα με ταυτόχρονο έλεγχο του τύπου της εσωτερικής μονάδας, το μήκος των σωληνώσεων μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας και των συνθηκών λειτουργίας του χώρου.

smmsi-toshiba
smmsi-eswteriko-mixanima

Τα κανάλια προσαγωγής και επιστροφής καθώς και τα κουτιά των στομίων θα κατασκευαστούν από αεραγωγό πολυουρεθάνης. Οι μονωμένοι αεραγωγοί πολυουρεθάνης με επικάλυψη αλουμινίου είναι ευρέως διαδεδομένοι τα τελευταία 20 χρόνια, στην Ιταλία σε πολλές άλλες χώρες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Εκτιμούνται ιδιαίτερα για τα ακόλουθα χαρακτηρίστηκα:

  • Καθαρός Αέρας
  • Αντοχή & Διάρκεια
  • Εξοικονόμηση Ενέργειας
  • Εύκολη Συναρμολόγηση & Εγκατάσταση

Τονίζουμε ότι τα πάνελ πιστοποιούνται συχνά από εξουσιοδοτημένα εργαστήρια (αντοχή στη θλίψη, στεγανότητα, πυραντοχή, ευελιξία και κοπή - Θερμική μόνωση - τριβή - αντικαπνική και τοξική προστασία - απώλεια βάρους - αντοχή στις υψηλές πιέσεις - αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες- αλληλεπίδρασης και διαπερατότητας του αέρα.

Η κατασκευή αεραγωγών απο πολυουρεθάνη προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα καθώς τα φυσικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η πολυουρεθάνη σαν υλικό, όπως το μικρό βάρος, η μικρή τριβή, η αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στον χρόνο, καθιστούν τα πάνελ Πολυουρεθάνης πρωτοποριακά στο χώρο κατασκευής των αεραγωγών.