Τηλ. 22410 70710
Carrier Aquasnap 30 AWH

CARRIER AQUASNAP 30AWH

Αντλία Θερμότητας Αέρος - Νερού

Οι αντλίες θερμότητας AquaSnap PLUS αποτελούν την ιδανική λύση για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, αυτόνομης εγκατάστασης σε πλήθος νεόδμητων ή ανακαινιζόμενων κτηρίων όπως οικίες, καταστήματα και εργαστήρια, ιατρεία, μικρά ξενοδοχεία, γραφεί και αίθουσες αναμονής.

Η μονάδα 30AW προσφέρει εντυπωσιακή ενεργειακή απόδοση και μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε υφιστάμενο κτηριακό εξοπλισμό σε συνδυασμό με λέβητα πετρελαίου ή αερίου, θερμαντικά σώματα, ενδοδαπέδια θέρμανση, τερματικές μονάδες νερού (FCU’s), και ηλιακούς συλλέκτες.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

sympiestis

Η έκδοση 30AW με ενσωματωμένο υδραυλικό τμήμα (αντλία νερού, δοχείο διαστολής, αυτόματο εξαεριστικό και βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης νερού) προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία εγκατάστασης.

  • Χειρολαβές για εύκολη μεταφορά

  • Μονοφασικά καλώδια για γρήγορες ηλεκτρικές συνδέσεις

  • Ελάχιστο βάρος κατά την λειτουργία

  • Μικρή επιφάνεια κάλυψης

paxos mixanimatos

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ

ΑΝΕΣΗ

Υβριδική τεχνολογία inverter DC που ρυθμίζει τις στροφές του συμπιεστή ανάλογα με το φορτίο, Επίτευξη σταθερών και ελεγχόμενων θερμοκρασιών χωρίς διακυμάνσεις. Θέρμανση τις κρύες ημέρες με θερμοκρασία εξωτερικού περιβάλλοντος έως και -20°C αλλά και ενεργειακή αποδοτική ψύξη το καλοκαίρι.

ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΟΡΥΒΟΥ

Μειωμένος θόρυβος σε όλα τα κινούμενα μέρη. Χρήση του διπλού περιστροφικού συμπιεστή, νέα σχεδίαση του αξoνικού ανεμιστήρα, διπλή μόνωση για το συμπιεστή και νέος αποσβεστήρας κραδασμών για τα δονούμενα εξαρτήματα.

ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗΣ

Με θερμοκρασία εξόδου νερού έως τους 60°C, η μονάδα είναι ιδανική για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης όλο το χρόνο.

a energy class

ΥΨΗΛΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Ο βαθμός ενεργειακής αποδοτικότητα της μονάδας inverter υπολογίζεται στην ονομαστική τιμή ισχύος της μονάδας δηλαδή οι συμπιεστές λειτουργούν στο 100% της απόδοσής τους. Στην πράξη, όμως, η μονάδα λειτουργεί με χαμηλότερες στροφές συμπιεστή (μερικό φορτίο) στο 75% του συνολικού χρόνου λειτουργίας της. Εδώ, η τεχνολογία inverter της Carrier επιτυγχάνει έναν από τους υψηλότερους βαθμούς ενεργειακής αποδοτικότητας.

energy_1
inverter-logo
  • COP > 3,90
  • EER > 3,60
  • ESEER > 4,30
simpiestis

Η αντλία θερμότητας AquaSnap PLUS προσφέρει εξαιρετικά υψηλό βαθμό ενεργειακής απόδοσης τόσο στην ψύξη (EER) όσο και τη θέρμανση (COP). Αυτό μεταφράζεται σε σημαντική οικονομία για τον χρήστη. Η ετήσια ενεργειακή απόδοτικότητα (σε μερικό φορτίο ESEER) της αντλίας θερμότητας AquaSnap PLUS είναι από τις υψηλότερες στην αγορά.

Χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, οι μονάδες 30AW πληρούν επίσης τις προϋποθέσεις για ένταξη σε προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας με παροχή φορολογικών κινήτρων ή επιδοτήσεων σε όλες τις χώρες της ΕΕ.

Η CARRIER ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ανακυκλώσιμη συσκευασία

carrier-environment-03

Οι αντλίες θερμότητας AquaSnapPLUS χρησιμοποιούν τον αέρα ως κύρια πηγή ενέργειας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μειωμένη χρήση φυσικών πόρων και τις μειωμένες εκπομπές CO2 στην ατμόσφαιρα.

carrier-environment-01

Η Carrier είναι προσηλωμένη στη μείωση της ποσότητας των ρύπων και αυτό αποτυπώνεται στη σχεδίαση της συσκευασίας της μονάδας. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την προστασία της μονάδας κατά τη μεταφορά της είναι 100% ανακυκλώσιμο.

carrier-environment-02

Κανένα μέρος της μονάδας δεν περιέχει επικίνδυνες ουσίες. Όλα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να λειτουργούν αποδοτικά με ψυκτικό R-410A που δεν περιέχει χλώριο και έχει μηδενικό δυναμικό καταστροφής όζοντος (ODP).

texnologia