Τηλ. 22410 70710

TOSHIBA DAISEKAI 9

Κορυφαία απόδοση και ποιότητα αέρα

Το νέο Daiseikai 9 με κομψό σχεδιασμό και ψυκτικό μέσο R32, προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση Α+++ τόσο στην ψύξη όσο και στη θέρμανση, με πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας. Με 7 χρόνια εγγύηση για όλα τα μέρη του συστήματος.

Toshiba Daisekai 9 characteristics
R32 Refrigerant
Eurovent logo
Toshiba Daisekai 9

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΘΟΡΥΒΟ

Το Daisekai 9 διακρίνεται για την εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία, τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής μονάδας. Συγκεκριμένα παράγει λιγότερα από 17 dB(A) στην αθόρυβη λειτουργία.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πολύ υψηλή ενεργειακή κλάση τόσο στην ψύξη όσο και στη θέρμανση. Πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας. Μεγάλο εύρος λειτουργίας.
Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία ψύξης SEER 10,6
Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία θέρμανσης SCOP 6,40

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ EUROVENT

H πιστοποίηση Eurovent Certi cation πιστοποιεί τις επιδόσεις της κλιματιστικής μονάδας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και τα διεθνή πρότυπα.

ΔΙΠΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΩΝ

Οι ρύποι της ατμόσφαιρας ιονίζονται από τον Ion Charger και συγκρατώνται από τον νέο εναλλάκτη θερμότητας που είναι επικαλυμμένος με υδατοαπωθητική ρητίνη, καθαρίζοντας έτσι τον άερα από μικροσωματίδια που δεν συγκρατούν τα φίλτρα. Έπειτα αποβάλλονται έξω με το νερό αποστράγγισης στη διάρκεια της λειτουργίας ψύξης ή απόψυξης.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΧΡΟΝΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Πλήκτρο One-Touch User Comfort προεπιλεγμένης ρύθμισης 8°C για προστασία από τον παγετό κατά τη διάρκεια των διακοπών. Εβδομαδιαίος χρονοδιακόπτης με 4 ελεύθερα προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις ανά ημέρα και 7 διαφορετικά προγράμματα ανά εβδομάδα. Ενισχυτής απόδοσης για την ταχύτερη επίτευξη των προεπιλεγμένων επιπέδων άνεσης. Λειτουργία τζακιού με συνεχή ταχύτητα ανεμιστήρα για βελτίωση της άνεσης σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ECO

Με την ενεργοποίηση της οικονομικής λειτουργίας ECO στη λειτουργία ψύξης, μπορείτε να έχετε εξοι- κονόμηση ενέργειας έως και 60% σε σχέση με την κανονική λειτουργία. Η μονάδα ρυθμίζει αυτόματα τόσο την ταχύτητα του εσωτερικού ανεμιστήρα όσο και την περιστροφή του συμπιεστή, για να σας προ- σφέρει την ίδια άνεση με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Η λειτουργία απενεργοποι- είται αυτόματα μετά από 8 ώρες λειτουργίας. Στη λειτουργία ECO, η επιλεγμένη θερμοκρασία ψύξης μπορεί να είναι μεταξύ 24 – 30 °C.

COMFORT SLEEP

Η μονάδα προσαρμόζει σταδιακά τη θερμοκρασία άνεσης για έναν ευχάριστο ύπνο χωρίς να δημιουργεί δυσάρεστα ρεύματα αέρα, εξοικονομώντας ενέργεια.

ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ

Επιτρέπει στο χρήστη να ενημερωθεί πολύ εύκολα για τις πιθανές βλάβες της μονάδας από το τηλεχειριστήριο.

Τεχνολογία Συμπιεστή

Το Daiseikai 9 είναι εξοπλισμένο με συμπιεστή DC Twin Rotary Inverter που εξασφαλίζει αθόρυβη λειτουργία, μέγιστη απόδοση Α+++ και μεγάλο εύρος λειτουργίας με αποδόσεις SEER έως 10,6 και SCOP έως 6,40.

Η τεχνολογία twin-rotary της Toshiba με διπλό περιστροφικό συμπιεστή επιτρέπει την προσαρμογή της ταχύτητας του συμπιεστή στις εκάστοτε ανάγκες επιτυγχάνοτας εξαιρετικό έλεγχο θερμοκρασίας και βέλτιστη απόδοση ακόμα και σε συνθήκες μερικού φορτίου, διατηρώντας με ακρίβεια την επιλεγμένη θερμοκρασία. Επιπλέον επιτυγχάνεται:

  • Σταθερότερη ταχύτητα περιστροφής για ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση και υψηλή απόδοση σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργίας.
  • Μείωση ανεπιθύμητων κραδασμών για μικρότερες καταπονήσεις του συμπιεστή και τριπλάσιο χρόνο ζωής έναντι των άλλων συμπιεστών της αγοράς.

Plasma Ion Charger και Magic Coil

Απολαύστε ανώτερη ποιότητα αέρα με το πάτημα ενός κουμπιού. Το εξελιγμένο σύστημα καθαρισμού του αέρα “Plasma Ion Charger” απορροφά και απομακρύνει γρήγορα τον καπνό, τη γύρη και τις δυσάρεστες μυρωδιές. Οι ρύποι του αέρα ιονίζονται και προσκολλούνται στην ειδική επικάλυψη του Magic Coil το οποίο αποβάλλει τη σκόνη και τους ρύπους στο νερό αποστράγγισης. Το εσωτερικό της μονάδας παραμένει καθαρό και εσείς απολαμβάνεται υγιεινό περιβάλλον χωρίς οσμές.

Ιονιστής: Δημιουργώντας πάνω από 1 εκατομμύριο αρνητικά ιόντα για κάθε κυβικό εκατοστό αέρα, ο ιονιστής του Daiseikai χαρίζει φρεσκάδα στο χώρο σας και δημιουργεί ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.

3D Airflow

Το Daiseikai 9 παρέχει σταθερό όγκο αέρα και 6 διαφορετικούς τρόπους διανομής του. Η ροή του αέρα ελέγχεται τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, για να καλύπτει όλες τις περιοχές του χώρου σας.

Η λειτουργία Smart Airflow προσφέρει άνεση με τις αυτοκινούμενες και ανεξάρτητες περσίδες που διαθέτουν 6 προγράμματα ροής αέρα για υψηλά επίπεδα άνεσης ειδικά σε μεγάλα δωμάτια (μεγάλο πλαίσιο).

Toshiba AC Controller

Toshiba Home AC Control

Χρησιμοποιήστε το πιο εξελιγμένο σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου στην αγορά του κλιματισμού! 

Με τη νέα εφαρμογή Toshiba Home AC Control έχετε πλήρη έλεγχο του επιπέδου άνεσης που εσείς επιθυμείτε.

5 χρήστες έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν από το tablet ή το smartphone τη λειτουργία έως 10 μονάδων με απλό και γρήγορο τρόπο. Κατεβάστε τώρα ∆ΩΡΕΑΝ την εφαρμογή Toshiba Home AC Control για συσκευές Android & IOS.