Τηλ. 22410 70710
Carrier Platinum logo

Ευχάριστο περιβάλλον με μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

R32 Refrigerant
Eurovent logo
Carrier Platinum

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "FOLLOW ME"

Ένας αισθητήρας θερμοκρασίας ενσωματωμένος στο τηλεχειριστήριο ανιχνεύει τη θερμοκρασία του χώρου. Η μονάδα μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του δωματίου με μεγαλύτερη ακρίβεια γύρω από το σημείο που τοποθετείτε το τηλεχειριστήριο, προσφέροντάς σας μεγαλύτερη άνεση.

WIFI ACTIVATED

Ενεργοποιημένη λειτουργία ασύρματου δικτύου για να μπορείτε να ελέγχετε τη συσκευή σας όπου και αν βρίσκεστε, μέσω Internet. Για τη λειτουργία αυτή δεν απαιτείται η αγορά κανενός πρόσθετου εξοπλισμού.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ

σε περίπτωση διαρροής ψυκτικού μέσου η μονάδα ανιχνεύει τη διαρροή και παύει τη λειτουργία ενώ ταυτόχρονα ενημερώνει τον χρήστη με ένδειξη κωδικού βλάβης στην οθόνη της εσωτερικής μονάδας.

ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Μετά την απενεργοποίηση του κλιματιστικού, η εσωτερική μονάδα συνεχίζει να λειτουργεί σε λειτουργία αφύγρανσης για μερικά λεπτά, για να καθαρίσει και να απομακρύνει την υγρασία από τον εσωτερικό εξατμιστή, αποτρέποντας τη δημιουργία μούχλας και δυσάρεστων οσμών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ EUROVENT

H πιστοποίηση Eurovent Certi cation πιστοποιεί τις επιδόσεις της κλιματιστικής μονάδας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και τα διεθνή πρότυπα.

3D DC INVERTER

Η εσωτερική μονάδα είναι εξοπλισμένη με μοτέρ ανεμιστήρα τύπου DC inverter. Η εξωτερική μο- νάδα διαθέτει επίσης συμπιεστή και μοτέρ ανεμι- στήρα με τεχνολογία DC inverter. Με 3 μοτέρ DC inverter, η μονάδα επιτυγχάνει τις υψηλότερες δυ- νατές επιδόσεις και ενεργειακή απόδοση.

ΦΙΛΤΡΟ FIVE-ACTION

Οι κλιματιστικές μονάδες Carrier με φίλτρο πεντα- πλής δράσης παρέχουν αέρα καλύτερης ποιότητας συνδυάζοντας τις θετικές επιδράσεις πέντε διαφο- ρετικών φίλτρων. Ο αέρας περνά πρώτα μέσα από το προφίλτρο, το οποίο αιχμαλωτίζει τα μεγάλα σωματί- δια, τη σκόνη και τις τρίχες των κατοικίδιων. Το φίλτρο ANION (ιονισμού) απελευθερώνει αρνητικά ιόντα που ανανεώνουν τον αέρα. Το φίλτρο Vitamin C έχει ευερ- γετικές επιδράσεις στην υγεία και την ελαστικότητα του δέρματος. Τα φίλτρα HEPA & Cold Catalyst απορ- ροφούν τα μικρότερα σωματίδια και τη γύρη και εξου- δετερώνουν τις κακοσμίες, εξασφαλίζοντας αναζω- ογονητική ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς χώρους.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ECO

Με την ενεργοποίηση της οικονομικής λειτουργίας ECO στη λειτουργία ψύξης, μπορείτε να έχετε εξοι- κονόμηση ενέργειας έως και 60% σε σχέση με την κανονική λειτουργία. Η μονάδα ρυθμίζει αυτόματα τόσο την ταχύτητα του εσωτερικού ανεμιστήρα όσο και την περιστροφή του συμπιεστή, για να σας προ- σφέρει την ίδια άνεση με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Η λειτουργία απενεργοποι- είται αυτόματα μετά από 8 ώρες λειτουργίας. Στη λειτουργία ECO, η επιλεγμένη θερμοκρασία ψύξης μπορεί να είναι μεταξύ 24 – 30 °C.

ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ο εσωτερικός ανεμιστήρας λειτουργεί με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, για απόλυτη ησυχία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Μπορείτε να προγραμματίσετε τη λειτουργία της μονάδας συγκεκριμένες ώρες, στον τρόπο λειτουργίας και με τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας που επιθυμείτε.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΝΟΥ

Αυτή η λειτουργία εξοικονομεί ενέργεια και βελτιώνει τις συνθήκες του περιβάλλοντος στη διάρκεια της νύχτας. Η ρυθμισμένη θερμοκρασία μειώνεται κατά 1°C την ώρα στη λειτουργία ψύξης ή αυξάνεται κατά 1°C την ώρα στη λειτουργία θέρμανσης, για τις πρώτες 2 ώρες λειτουργίας. Στη συνέχεια, η μονάδα λειτουργεί στη νέα θερμοκρασία για 5 ώρες και μετά απενεργοποιείται αυτόματα!

ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η μονάδα ανιχνεύει τυχόν μη φυσιολογική λειτουρ- γία ή δυσλειτουργίες και απενεργοποιείται αυτό- ματα για να αποτραπούν περαιτέρω προβλήματα. Ταυτόχρονα, εμφανίζει έναν κωδικό σφάλματος για να διευκολυνθεί η διαδικασία του σέρβις.

Έξυπνο Μάτι (Intelligent Eye)

Πατώντας το πλήκτρο “Intelligent Eye” η συσκευή εντοπίζει πού βρίσκεστε μέσα στο χώρο και διοχετεύει τον κλιματιζόμενο αέρα προς το μέρος σας, είτε κινείστε είτε στέκεστε ακίνητοι. Εναλλακτικά, μπορείτε να ορίσετε στη συσκευή να κατευθύνει τον αέρα προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που βρίσκεστε εσείς, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Σε περίπτωση που η μονάδα πάψει να εντοπίζει ανθρώπινη παρουσία στο χώρο, τίθεται αυτόματα εκτός λειτουργίας μετά από 30’, ενώ ενεργοποιείται ξανά όταν ο ένοικος επιστρέψει στο χώρο. Έτσι επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Intelligent Eye
Mobiles app

Wi-Fi Activated

Μπορείτε να ελέγχετε απομακρυσμένα ένα ή περισσότερα κλιματιστικά και αφυγραντήρες Carrier, μέσω μιας εύκολης στη χρήση εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα iOS & Android. Η εφαρμογή επιτρέπει τον έλεγχο μιας σειράς λειτουργιών όπως η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής, η επιλογή θερμοκρασίας και ταχύτητας ανεμιστήρα, ο προγραμματισμός λειτουργίας, ο καθορισμός χρονοπρογράμματος έναρξης/παύσης της μονάδας κ.α. Το Wi-Fi stick βρίσκεται εντός της συσκευασίας του προϊόντος και δεν απαιτείται κανένας πρόσθετος εξοπλισμός για τη σύνδεση της συσκευής.

Gold Fin

Η αντιδιαβρωτική επίστρωση προστασίας Gold Fin στα πτερύγια αλουμινίου των ψυκτικών στοιχείων της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας καθιστά τη μονάδα ανθεκτικότερη σε διαβρωτικά περιβάλλοντα. Επιπλέον, βοηθά στον εύκολο καθαρισμό της μονάδας και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της.

Golden Fin
Λειτουργία X-ECO

Λειτουργία X ECO

Διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία στο χώρο με έως και 60% χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος. Έτσι, καταναλώνετε μόνο την ενέργεια που πραγματικά απαιτείται.