Επιλέξτε Αντλία Θερμότητας
Δώρο Μετρητής Ενέργειας με κάθε αγορά ΑΝΤΛΙΑΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

prosfora-metrhth-energeias-2

Αντλία θερμότητας Carrier 30AWH

Carrier 30AWH

Συμπαγές, Αξιόπιστο & Αποδοτικό

Κάτι παραπάνω από μία απλή αντλία θερμότητας

img01

Οι αντλίες θερμότητας AquaSnap PLUS αποτελούν την ιδανική λύση για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, αυτόνομης εγκατάστασης σε πλήθος νεόδμητων ή ανακαινιζόμενων κτηρίων όπως οικίες, καταστήματα και εργαστήρια, ιατρεία, μικρά ξενοδοχεία, γραφεί και αίθουσες αναμονής.

Η μονάδα 30AW προσφέρει εντυπωσιακή ενεργειακή απόδοση και μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε υφιστάμενο κτηριακό εξοπλισμό σε συνδυασμό με λέβητα πετρελαίου ή αερίου, θερμαντικά σώματα, ενδοδαπέδια θέρμανση, τερματικές μονάδες νερού (FCU’s), και ηλιακούς συλλέκτες.

Εύκολη εγκατάσταση

img03

img02

Η έκδοση 30AW με ενσωματωμένο υδραυλικό τμήμα (αντλία νερού, δοχείο διαστολής, αυτόματο εξαεριστικό και βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης νερού) προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία εγκατάστασης.

  • Χειρολαβές για εύκολη μεταφορά
  • Μονοφασικά καλώδια για γρήγορες ηλεκτρικές συνδέσεις
  • Ελάχιστο βάρος κατά την λειτουργία
  • Μικρή επιφάνεια κάλυψης
Άνεση

image01

Υβριδική τεχνολογία inverter DC που ρυθμίζει τις στροφές του συμπιεστή ανάλογα με το φορτίο, Επίτευξη σταθερών και ελεγχόμενων θερμοκρασιών χωρίς διακυμάνσεις. Θέρμανση τις κρύες ημέρες με θερμοκρασία εξωτερικού περιβάλλοντος έως και -20°C αλλά και ενεργειακή αποδοτική ψύξη το καλοκαίρι.

Χαμηλά επίπεδα θορύβου

image02

Μειωμένος θόρυβος σε όλα τα κινούμενα μέρη. Χρήση του διπλού περιστροφικού συμπιεστή, νέα σχεδίαση του αξoνικού ανεμιστήρα, διπλή μόνωση για το συμπιεστή και νέος αποσβεστήρας κραδασμών για τα δονούμενα εξαρτήματα.

Ζεστό νερό χρήσης

image03

Με θερμοκρασία εξόδου νερού έως τους 60°C, η μονάδα είναι ιδανική για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης όλο το χρόνο.

Υψηλή ετήσια ενεργειακή απόδοση

sxediagramma

Ο βαθμός ενεργειακής αποδοτικότητα της μονάδας inverter υπολογίζεται στην ονομαστική τιμή ισχύος της μονάδας δηλαδή οι συμπιεστές λειτουργούν στο 100% της απόδοσής τους. Στην πράξη, όμως, η μονάδα λειτουργεί με χαμηλότερες στροφές συμπιεστή (μερικό φορτίο) στο 75% του συνολικού χρόνου λειτουργίας της. Εδώ, η τεχνολογία inverter της Carrier επιτυγχάνει έναν από τους υψηλότερους βαθμούς ενεργειακής αποδοτικότητας.

eikonidio-a

inverter-logo

COP > 3,90

EER > 3,60

ESEER > 4,30

compresor

Η αντλία θερμότητας AquaSnap PLUS προσφέρει εξαιρετικά υψηλό βαθμό ενεργειακής απόδοσης τόσο στην ψύξη (EER) όσο και τη θέρμανση (COP). Αυτό μεταφράζεται σε σημαντική οικονομία για τον χρήστη. Η ετήσια ενεργειακή απόδοτικότητα (σε μερικό φορτίο ESEER) της αντλίας θερμότητας AquaSnap PLUS είναι από τις υψηλότερες στην αγορά.

Χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, οι μονάδες 30AW πληρούν επίσης τις προϋποθέσεις για ένταξη σε προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας με παροχή φορολογικών κινήτρων ή επιδοτήσεων σε όλες τις χώρες της ΕΕ.

Η Carrier και το περιβάλλον

Ανακυκλώσιμη συσκευασία

fyllo-co2

Οι αντλίες θερμότητας AquaSnapPLUS χρησιμοποιούν τον αέρα ως κύρια πηγή ενέργειας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μειωμένη χρήση φυσικών πόρων και τις μειωμένες εκπομπές CO2 στην ατμόσφαιρα.

going_green

Η Carrier είναι προσηλωμένη στη μείωση της ποσότητας των ρύπων και αυτό αποτυπώνεται στη σχεδίαση της συσκευασίας της μονάδας. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την προστασία της μονάδας κατά τη μεταφορά της είναι 100% ανακυκλώσιμο.

r410

Κανένα μέρος της μονάδας δεν περιέχει επικίνδυνες ουσίες. Όλα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να λειτουργούν αποδοτικά με ψυκτικό R-410A που δεν περιέχει χλώριο και έχει μηδενικό δυναμικό καταστροφής όζοντος (ODP).

prohgmeni-texnologia

Αντλία θερμότητας Carrier 61AF

Carrier 61AF

Αντλία θερμότητας Aquasnap υψηλών θερμοκρασιών ειδικά σχεδιασμένη για εγκαταστάσεις θέρμανσης με υψηλή αποδοτικότητα.

Αντλία θερμότητας Carrier 30AWH

Carrier 30AWH

Αντλία θερμότητας Aquasnap Plus με τεχνολογία inverter, εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία και υψηλή απόδοση.

Αντλία θερμότητας Carrier XP Energy

Carrier XP Energy

Αντλία θερμότητας XP Energy ειδικά σχεδιασμένη για εγκαταστάσεις ψύξης και θέρμανσης. Μονάδα διαιρούμενου τύπου ενεργειακής κλάσης Α.

Αντλία θερμότητας Toshiba Estia

Toshiba Estia

Αντλία θερμότητας αέρος νερού με τον καλύτερο βαθμό απόδοσης C.O.P. στην κατηγορία του.

sitemap
Αντλίες Θερμότητας
Λέβητες - Καυστήρες
Θερμικά Ηλιακά
Θερμαντικά Σώματα
Ενδοδαπέδια Θέρμανση
Εξαρτήματα Θέρμανσης
Δοχεία Ζεστού Νερού